Saturday, March 14, 2009

Sapunuri naturale

5 comments:

Lucylle said...

Uite şi săpunul meu cu cafea :D crede-mă că nu-mi pot imagina cum miroase :D cred că este .... ce lipsă am în a găsi un cuvânt caracteristic. Bine. Cred că este divin :)

Lucylle said...

Eu am o mică (sau mare) problemă cu parfumurile. Iar dacă tu zici că nu miroase puternic, e adorabil deja. Şi dacă îmi aduc aminte bine de când îl prezentai, este cel cu particule maro în el. Adică, are un efect exfoliant, nu? Eu folosesc de ani buni, cam de când a apărut pe piaţă chiar, dove. E gentil cu tipul meu de piele. Îi trebuie simultan şi exfoliere şi hidratare. Cam greu de crezut asta, dar cam aşa sunt :D

Alinadel said...

Sapunul cu cafea are in compozitie si cafea proaspat macinata si are un efect exfoliant. Si eu am probleme cu parfumurile, nu suport multe mirosuri de parfum, pur si simplu mi se face rau.

Hiacint said...

alinadel, săpunurile sunt de vînzare? arată pur şi simplu atît de tentant, încît aş vrea şi eu :)

Alinadel said...

Hiacint: ce surpriza placuta am avut cand ti-am vazut fotografia de la profilul de bloger! Mi-ai amintit de Modi, mi-ai amintit de perioada in care eram indragostita de pictura lui. Inca imi place Modigliani.
In ceea ce priveste sapunurile, te servesc cu drag, dar sa imi spui care sapun te intereseaza (scrie-mi un e-mail apahideanadela@yahoo.com)
Multumesc de aprecieri!