Friday, December 18, 2009

Cadou de Craciun pentru cei dragi (hand- made)/ Christmas Gift Set

Aceasta caseta contine; sapun cu cafea( ingrediente: ulei de masline, ulei de cocos, ulei de porumb, ulei de floarea-soarelui, ulei de seminte de struguri, grasime de origine animala(porc), NaOH, apa distilata, cafea, miere de albine-poliflora, ceara de albine), sapun de cocos ( ingrediente: ulei de cocos, apa distilata, NaOH), sapun de lavanda (ingrediente: ulei de masline, ulei de cocos, ulei de porumb, grasime de origine animala (porc), NaOH, ceai de musetel si galbenele si ulei esential de lavanda) si sapun vegan de iarna (ingrediente: ulei de masline, ulei de cocos, ulei de palmier, NaOH, apa distilata, ulei volatil de tamaie si seminte de busuioc), panza de bumbac tesuta la razboi si bradata manual, o floare din panusi.
Toate materialele folosite sunt hand-made, naturale si ecologice.



Aceasta cutie aminteste de lada de zestre si este potrivita pentru persoanele care apreciaza lucrurile facute manual/ hand-made, naturale si ecologice.
Panza care protejeaza sapunurile este tesuta la razboi, din bumbac 100% si imbodobita cu o broderie discreta. Dimensiunile sunt 15/28 cm.
Pachetul contine sapunuri ( un sapun de cocos, sapun cu cafea, sapun cu suc de visine si un sapun de mosc. Sapunurile cantaresc in total cel putin 300g. ) si o floare decor din panusi/ o crenguta de brad ( la cerere). Toate materialele folosite sunt hand-made, naturale si ecologice.

22 comments:

kity said...

foarte dragut cadou ...

Unknown said...

Superb cadou!Cu gust,cu migala si finete creativa deosebita!Bravo Adela!Te felicit pentru originalitate si inspiratie!
Eu am lansat deja comanda!Abia astept sa ma bucur de lucrurile acelea bune si naturale!
Mihaela

fenci said...

Bună! De unde se pot achiziţiona aceste săpunuri? caut de o veşnicie minuni din astea!

Alinadel said...

Va multumesc pentru aprecieri!
@ fenci: comanda o poti face scriindu-mi un e-mail : apahideanadela@yahoo.com

RA said...

ce frumooos! ma inscriu si eu pe lista de doritori:)

Alinadel said...

Cu mare drag, Raluca draga!

Anonymous said...

Da, probabil, de aceea este

Unknown said...

Draga Adela,sapunurile pe care le-ai facut sunt extraordinar de fine,cremoase,hranitoare si miros atat de bine si natural!
Prezentarea in caseta cu servet brodat manual m-a incantat,de asemenea,foarte mult!
Azi m-am bucurat de aceste minunatii!
Multumesc!

Alinadel said...

@ mihaela: imim pare bine ca iti face placere sa le folosesti; sa te bucuri de ele cu sanatate! :-)

Embat said...

Acabo de conocer tu blog y me ha gustado mucho. Felicidades

Anonymous said...

ce de minunatii...foarte frumos

Alinadel said...

va multumesc!

Anonymous said...

Buna si La multi ani! draga mea ai aici niste lucruri combinate superbe ...foarte frumos ai gust creativ,cit de sapunuri le felicit pe cele care sau bucurat de finetea lor! le doresc sa mai foloseasca in continuare. ca nici eu nu leas mai schimba :) te pup cristina....iar am uitat parola:(

Alinadel said...

Draga Cristina iti doresc un AN NOU FERICIT! plin de impliniri, multa sanatate si bucurii :-)
Sa stii ca nici eu nu mai pot sa folosesc altceva, adica nu mai vreau :-) Toata familia foloseste sapunnul nostru natural!
Daca ti-ai uitata parola, trebuie sa iti faci un cont nou si un blog. Astept de prea multa vreme blogul tau cu vesti si imagini din strainataturi.
te pup!

Alina said...

Care este pretul unui astfel de set?

Alinadel said...

pretul unui set este de 55 RON (taxele postale incluse)

Anonymous said...

Buna!"La multi ani!",ai un blog minunat,Dumnezeu sa iti ajute in tot ce faci!am si eu o mare rugaminte:ai putea sa mi spui de unde iei tu soda pt sapunuri....eu sunt din cj si nu am gasit nici una buna(am avut numai fiasco uri )si is usor necajita ca nu razbesc sa mi fac un sapun cu mana mea.merci mult

Alinadel said...

@ Anonymous: Iti trimit un e-mail cu adresa de unde poti cumpara soda caustica buna... am nevoie de adresa ta de mail.

Anonymous said...

Servus!"selen020@yahoo.com"(rugamintea cu soda:),nu voiam sa apar anonim dar nu mi merge,se pare...merci mult ,esti o dulce.elena

Selena said...

Draga Alina, am o intrebare: ai cumva firma? ma intreba cineva care are plafar si ar cumpara sapunuri de la tine, ca ii plac enorm atat pt ea cat si pt plafar. voia sa stie dk ai firma,ca sa le poata cumpara cum cere statul. daca nu, voi comanda oricum dar pt mine. pup.

Alinadel said...

Selena draga, eu sunt PFA pentru pictura si confectionarea de artizanale si sunt in curs de autorizare pentru producerea de sapunuri naturale; te voi anunta in momentul in care voi avea toate formele legalizate.
Cu mare drag,Adela Apahidean

viverda said...

Buna Alinuta! Cu ceva timp in urma iti ceream sfaturi si iata ca am reusit in final sa fac si eu sapunel de casa!Iti multumesc mult.Acum ca am reusit trebuie sa si valorificam roadele muncii noastre nu?!Am inteles ca si tu vrei sa te autorizezi pe chestia asta, este greu oare? Eu am I.I.dar autorizata pe textile.Daca poti sa-mi dai cateva sfaturi si de data asta...Merci mult de tot si voiam sa spun ca admir tot ce faci- este super.