Saturday, June 13, 2009

Sapun urban/ Urban soap









Sapunul contine: Ulei de masline, ulei de porumb, ulei vegetal, grasime de origine animala (porc), ulei de seminte de struguri, NaOH, cafea turceasca, miere de albine, ceara de albine, ulei volatil de vanilie si cafea macinata.

9 comments:

Вера said...

Look very nice.Plesae put in your blog google transletor.tnx!

Alinadel said...

Tnx! ok!

Corina said...

Am facut si eu intr-o perioada sapun, vegetal, baza fiind uleiul de masline, dar si porumb, struguri, si altele.
Foarte frumoase fore si foarte reusite culori.Ce tip de pigmenti folosesti pentru culoare?

Alinadel said...

Multumesc de aprecieri! Nu folosesc pigmenti. Culorile sunt date de ingredientele folosite ( uleiurile, mierea, cafeaua, spirulina, paprika dulce, etc)

Corina said...

Chiar foarte frumos așa. Îmi plac și arnajaentele, cu mult gust și inspirate.

Anonymous said...

Arată foarte bine, mai ales în noile forme! Cred că e foarte bun pentru corp cu cafea!

Alinadel said...

Mie imi place mult sa fac dus cu sapunul de cafea, are efect de peeling, lasa pielea curata, imi face si un masaj delicat, dar in acelasi timp o si hidrateaza si absoarbe mirosurile "straine" (se foloseste mult de catre gospodinele care gatesc cu peste sau ceapa si pe urma vor sa scape de miros)
Este foarte bun si dupa ce lucrezi in gradina, mai ales daca nu folosesti manusi(asa cum fac eu)sau daca ma murdaresc cu culorile cu care pictez...

Unknown said...

Eu am ramas masca! Sincer! Vreau si eu, clar!!! Este absolut incredibil ce faci tu acolo! Ar trebui sa iti faci o firma, sa iti deschizi un magazin si sa ma iei asociata, sa fac promovare si publicitate.


Pentru ca Vera e din alta tara si sigur mai citesc si altii, poti sa traduci fiecare fraza scrisa, ca cel putin la sapunuri nu scrii mult. Asa fac eu pe blog-ul de gradinarit, http://creata-la-cub.blogspot.com/. Si mie mi-a spus Sylvia din UK ca e mai bine sa traduc, chiar daca dureaza mai mult, pentru ca translator-ul nu functioneaza foarte bine.

Alinadel said...

Silvia: Multumesc pentru sfat, imi voi gasi timp sa traduc textele in limba engleza. :-)