Monday, June 15, 2009

Sapun cu plante medicinale si ulei de strut/ Herbal and ostrich oil soap







Contine: Ulei de orez, ulei de masline, ulei de porumb, ulei de floarea-soarelui, ulei de seminte de struguri, grasime de origine animala ( porc) si ulei de strut, infuzie de ceaiuri medicinale (cimbrisor, menta, roinita, urzica, fructe de anason, fructe de fenicul), NaOH, plante medicinale uscate si mojarate (calendula/galbenele, menta, cimbrisor, urzica) si un amestec de uleiuri esentiale: rozmarin, pin, brad, patchouli, eucalipt.
Acest sapun are calitati deosebite date de uleiul de strut, la care se adauga si beneficiile aduse de combinatia de uleiuri vegetale, pentru a ne bucura de un sapun emolient, hranitor si delicat cu pielea.
Amestecul de uleiuri esentiale si plante medicininale, aduc in plus mirosul campului inflorit.

10 comments:

Ana said...

draga mea,te rog din suflet sa ma ierti ca am intarziat cu mailul,dar am fost ocupata cu sfarsitul de an si la sf de sapt cu musafiri, si nu cred ca sunt capabila sa fac frumusetile astea pe care le faci tu,iarta-ma inca o data,si ti multumesc pentru tot, scriu curand,promit! Ana

Anonymous said...

ce de minunatii faci tu draga mea, esti o minune.

Anonymous said...

M-ai imbolnavit! Sunt foarte frumoase! Dar ce e uleiul ala de strut? E chiar de strut?

Alinadel said...

Va multumesc pentru aprecieri!
Ana: :-)
April: :-)
Marilena: :-) Uleiul de strut este grasime de strut topita. Da, vorba despre strut, pasarea exotica... Strutul australian care a inceput sa fie crescut si in fermele din Europa si Romania. Se stie putin despre ele la noi, dar ele sunt deja vecine cu gainile noastre :-))

treangelsmother said...

Tocmai ma intrebam ce minunatii ne mai pregatesti si iata raspunsul...cred ca vrei sa ne rasfeti!

Unknown said...

Tu vinzi acele sapunuri? Ca vreau sa fac niste cadouri. Nu stiu cum miros, dar de aratat, arata incredibil!!!!!!! Astept un semn. Puteam sa iti dau si un e-mail, dar daca le vinzi, cu siguranta sunt si alte persoane interesate sa cumpere, asa ca nu strica info aici sau intr-un post separat.

Alinadel said...

Treangelsmother: mi-am atins scopul daca v-am rasfatat macar putin :-)

Silvia: Multumesc pentru aprecieri! Mirosul lor este discret si este dat de uleiuri esentiale/volatile sau de combinatii de uleiuri esentiale/ volatile. Sapunurile le fac in primul rand pentru mine si pentru familia mea, dar am si vandut pentru ca au fost solicitate.

Dina said...

Va rog frumos sa dati o adresa/email/telefon de contact unde putem sa comandam si noi cei care v-au descoperit si sunt interesati de sapunuri macar unul de monstra daca nu mai mult. Pentru sanatate, doar pentru sanatate!
Va multumesc anticipat!!!
0744784487
alextatiana20002@yahoo.com

Alinadel said...

apahideanadela@yahoo.com
Va rog sa imi scrieti cu incredere!
Multumesc pentru aprecieri!

Anonymous said...

Buna,Alina!
Unde pot gasi grasime de strut de vanzare si cat ar costa? Tu de unde o procuri? Este la fel ca emu oil?
Eu am folosit ulei de emu si intra imediat in piele. Cica trateaza si dermatite. L-am folosit pe obrazul fetitei mele care avea dermatita atopica si roseata incepea sa-i dispara. Multumesc!